Over ons

Met al ruim 12 jaar ervaring op de Amsterdamse onroerend goed markt met een specialisatie in verhuur en aanhuur van woningen en alles wat hierbij komt kijken, is Amsterdam Rental Homes het adres waar je terecht kunt voor advies, verhuur, en aanhuur van woningen en bog.

Door de korte lijnen, rechtstreekse persoonlijke service en snelheid in zowel in het aanhuur als verhuurproces zijn wij in staat je binnen hele korte termijn al een aantal huurvoorstellen te doen of jouw woning te verhuren.

Om woningen te huren of verhuren in Amsterdam heb je iemand nodig met verstand van Amsterdam en haar woningmarkt. Iemand die 24/7 op de hoogte is van alle ontwikkelingen rondom de woning, iemand die actief betrokken is bij het huurproces, iemand die zelf met je de bezichtigingen doet en onderhandelt met de verhuurder. 

Daarom zijn wij zeer specialistisch, richten wij ons ook niet op andere steden en hebben wij ook geen stagiaires in dienst. Wij kennen de Amsterdamse verhuurmarkt zeer grondig met al haar aspecten en regels zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Je krijgt een eerlijk en transparant advies zowel als huurder en verhuurder.

Door het specialistisch verhuuradvies van Amsterdam Rental Homes was mijn woning binnen 1 week verhuurd, fantastisch!

- M. van Dam
close