Vastgoedbeheer

Technisch Vastgoed beheer.

Als het gaat om het beheren van onroerend goed is het technische beheer het meest aansprekend. Het is voor iedere eigenaar van een appartement van het grootste belang dat het gebouw in goede staat is en blijft. De waarde van je woning hangt daar immers van af! Dat is de kern waar Amsterdam Rental Homes al ruim 12 jaar ervaring heeft.

Amsterdam Rental Homes beschikt over een team van zeer ervaren technische medewerkers die iedere dag bezig zijn met het technische beheer van VvE’s. Door het opstellen van goede onderhoudsplannen en het permanent volgen van de staat van onderhoud van het gebouw, zorgen wij ervoor dat jouw onroerend goed haar waarde behoudt. 

De belangrijkste werkzaamheden betreffen:
✓ Opstellen onderhoudsbeleid
✓ Technische opname bij de start van het beheer
✓ Her-inspecties
✓ Investeringsbegeleiding
✓ Klachtenintake en klein dagelijks onderhoud
✓ Uitbesteden van- en controle op het schoonhouden van het gebouw
✓ Onderhoudsbeleid

Samen met jou stellen we de uitgangspunten voor het onderhoudsbeleid vast. Het onderhoud van het onroerend goed zijn bepalend voor de kwalitatieve uitstraling van je bezit en de waardeontwikkeling ervan. 

Technische opname.

In detail nemen we de staat van het onderhoud van het gebouw en (beperkt) de technische installaties op. Samen met het vastgestelde onderhoudsbeleid is deze opname de basis voor het technisch beheer. 

Her-inspecties.

Jaarlijks stellen wij door middel van een her-inspecties vast of de meerjarenplannen nog actueel zijn en/of dienen te worden aangepast. 

Investeringen.

Bij veel VvE’s leeft de wens om het pand te verfraaien of extra voorzieningen aan te brengen. Wensen als het aanpassen van de entree of het aanbrengen van bijvoorbeeld een video-installatie. Ook op dit gebied kunnen wij je ondersteunen en voorstellen uitwerken. 

Klachtenintake en klein dagelijks onderhoud.

Voor het aannemen en afhandelen van onderhoudsklachten en ander dagelijks onderhoud zijn we indien nodig 24 uur per dag bereikbaar. Wij geven geselecteerde aannemers en specialisten opdracht tot het uitvoeren van onderhoud en controleren hun activiteiten. 

Schoonhouden.

In overleg stellen wij schoonmaakschema’s op, selecteren wij schoonmaakbedrijven en controleren wij de uitgevoerde werkzaamheden. 

De service van Amsterdam Rental Homes is goed. Ze handelen snel en het proces verloopt vlekkeloos

- Kirsten de Vries
close